Just Nature

De Just Nature vakantie lodge brengt je dichter bij de natuur. Het is een modern en stijlvol ingerichte lodge met grote raampartijen. De keuze van bamboo verlichting zorgt voor de natuurlijke uitstraling en de autobanden recyclede lampenkappen in de keuken voor een stoere beleving.

De wandplank Shelf is speciaal ontworpen voor in de keuken, waar het hebben van schone handen niet altijd vanzelfsprekend is. Middels intuïtieve gebaren kan het licht gemanipuleerd worden aan zowel de onder- als bovenzijde.

Dim to Warm verlichting

In de Just Nature is gebruik gemaakt van Dim to warm verlichting.

Dim to warm is niet alleen dimbaar, maar wordt ook warmer naarmate je jouw lamp verder terug dimt.

De verlichting wordt dus zowel warmer van kleur en zachter in hoeveelheid licht, hierdoor heb je meer controle over het bepalen van de juiste sfeer.

Tunable verlichting

De E27 lampen in de armaturen zijn voorzien van Tunable 2200-6900K dynamische verlichting. We noemen dit ook wel daglichtsturing of daglichtregeling.

U maakt een ruimte multifunctioneel als er overdag helder en neutraal licht brand, terwijl die ‘s-avonds overschakelt naar warme sfeerverlichting. Deze verschillende kleuren licht hebben een positief effect op het lichaam en het functioneren van de mens in de ruimte.

De kleurtemperatuur kan dus naar keuze aangepast worden naar de gewenste setting. Daarnaast is er een aparte handeling om het licht te dimmen.

Casambi

Alle verlichting is Casambi gestuurd, dat houdt in dat alle verlichting is te bedienen via bluetooth met de Casambi app. De app is gratis en werkt op alle Android en IOS devices.

Naast de verlichting traditioneel bedienen als dimmen en schakelen, kan er met de app ook lichtscenes op worden geroepen.

Als er samen met een lichttechnische bedrijf wordt nagedacht over een Casambi netwerk, kan er veel geld bespaard worden. Er is veel minder werk nodig, als leidingen infreesen en installatiedozen monteren. Het gehele netwerk wordt draadloos bestuurd, zonder enig risico op uitval of mankementen.

Het prettige van het systeem is dat u zelf makkelijk toekomstige aanpassingen kan aanbrengen.

Maak kennis met POP Light

Benieuwd wat wij in uw situatie kunnen realiseren? Stuur ons een mail of plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in.