Kreon

Over de verlichting van Kreon

Stap voor stap naar een schonere wereld, dat is de visie van Kreon. 

Deze filosofie passen ze toe bij de ontwikkeling van producten – altijd gebaseerd op de principes van een tijdloos design en een lange levensduur – en bij het verkleinen van onze ecologische voetafdruk. Hoewel de impact van veel groene maatregelen vandaag de dag al voelbaar is, moeten er nog steeds belangrijke stappen worden gezet. De stand van zaken

Laag wattage, lange levensduur

Alle verlichtingsoplossingen van kreon hebben iets belangrijks gemeen: energie-efficiëntie en een lange levensduur staan altijd centraal. Ze creëren ontwerpen die relevant blijven en aangepast kunnen worden aan uw eigen smaak en persoonlijke behoeften. Ongeveer 90% van onze producten kan uit elkaar worden gehaald en opnieuw worden gebruikt.

De LED-verlichting produceert een hoog lumenniveau met een laag wattage. Deze efficiëntie vermindert het energieverbruik en dus de CO2-uitstoot en zorgt er bovendien voor dat de verlichting lang meegaat. Op basis van grondig onderzoek en een analyse van de specifieke eisen van elke ruimte gaat ons lichtontwerpteam op zoek naar de perfecte balans tussen lichtcomfort en energieverbruik. Verlichtingsstudies zijn essentieel voor het ontwerpen van efficiënte, comfortabele en duurzame verlichtingssystemen.

Alle profielen zijn gemaakt van 80% gerecycled aluminium – het hoogst mogelijke percentage om een lange levensduur te garanderen. 

Bekijk de catalogus van Karizma Luce