Leds-C4

Over de verlichting van Leds-C4

Leds-C4 is een grote, internationale speler in de verlichtingsbranche. Zij voeren een breed assortiment verlichting; van tafellamp tot design inbouwspot, voor iedere situatie of wens biedt Leds-C4 een passende oplossing. Leds-C4 werd in het verleden vaak gezien als grote speler bij het inrichten van hotels, restaurants en accommodaties. Tegenwoordig vervullen zij tevens de wensen van architecten en interieur stylisten, een uitgebreid pakket dat perfect toepasbaar voor toepassing in onder andere kantoren. 

POP Light - Specialist in verlichting van Leds-C4

POP Light biedt een complete range LED-verlichting voor kantoren, warehouses, DC’s, scholen, winkels, hotels, parkeerterreinen, parkeergarages, straten en meer. Dankzij ons uitgebreide merkenportfolio kunnen wij u in iedere situatie voorzien van de beste oplossing. Of de productiviteit van werknemers nu het belangrijkste uitgangspunt vormt van het project, zoals bij kantoren, of juist de sfeer, zoals bij restaurants en showrooms. 

In de POP Light-showroom kunt de mogelijkheden van LED-verlichting zelf ervaren. Regelmatig bezoeken onder andere architecten met hun opdrachtgevers of installateurs met hun klanten de showroom, waarin inspirerende licht scenes getoond worden.

Wij adviseren u graag bij het selecteren van de juiste verlichting, zo ook voor Leds-C4. 

Neem contact met ons op via onderstaande knoppen. Wij begeleiden u vervolgens naar de juiste keuze voor uw situatie/wensen of voorzien u van prijs-levertijden.

Bekijk de catalogi