Light4U

Over de verlichting van Light4U

Light4U is sinds 2004 een van de belangrijkste spelers op het gebied van maatwerk verlichting. Dankzij de flexibiliteit hebben zij zich door de jaren heen ontwikkeld tot een toonaangevende partij op in het ontwikkelen van oplossingen voor winkels, showrooms, utiliteit en de horeca. Light4U is gevestigd in Nederland, wat er voor zorgt dat ze snel kunnen schakelen op basis van uw voorkeuren.

POP Light - Specialist in Light4U

POP Light biedt een complete range LED-verlichting voor kantoren, warehouses, DC’s, scholen, winkels, hotels, parkeerterreinen, parkeergarages, straten en meer. Dankzij ons uitgebreide merkenportfolio kunnen wij u in iedere situatie voorzien van de beste oplossing. Of de productiviteit van werknemers nu het belangrijkste uitgangspunt vormt van het project, zoals bij kantoren, of juist de sfeer, zoals bij restaurants en showrooms. 

In de POP Light-showroom kunt de mogelijkheden van LED-verlichting zelf ervaren. Regelmatig bezoeken onder andere architecten met hun opdrachtgevers of installateurs met hun klanten de showroom, waarin inspirerende licht scenes getoond worden.

Wij adviseren u graag bij het selecteren van de juiste verlichting, zo ook voor Light4U. 

Neem contact met ons op via onderstaande knoppen. Wij begeleiden u vervolgens naar de juiste keuze voor uw situatie/wensen of voorzien u van prijs-levertijden.

Bekijk de catalogus