Lightnet

Over de verlichting van Lightnet

Lightnet ontwerpt en produceert professionele gebouwverlichting. Meer dan 500 medewerkers op zes locaties zijn verenigd door het doel om hun klanten te inspireren. Met lichtoplossingen die zowel qua esthetiek als techniek overtuigen. Talrijke internationale projecten met gerenommeerde architecten en lichtontwerpers zijn een uiting van Lightnet haar lichtexpertise.

POP Light - Specialist in Lightingnet

POP Light biedt een complete range LED-verlichting voor kantoren, warehouses, DC’s, scholen, winkels, hotels, parkeerterreinen, parkeergarages, straten en meer. Dankzij ons uitgebreide merkenportfolio kunnen wij u in iedere situatie voorzien van de beste oplossing. Of de productiviteit van werknemers nu het belangrijkste uitgangspunt vormt van het project, zoals bij kantoren, of juist de sfeer, zoals bij restaurants en showrooms. 

In de POP Light-showroom kunt de mogelijkheden van LED-verlichting zelf ervaren. Regelmatig bezoeken onder andere architecten met hun opdrachtgevers of installateurs met hun klanten de showroom, waarin inspirerende licht scenes getoond worden.

Wij adviseren u graag bij het selecteren van de juiste verlichting, zo ook voor Lightingnet. 

Neem contact met ons op via onderstaande knoppen. Wij begeleiden u vervolgens naar de juiste keuze voor uw situatie/wensen of voorzien u van prijs-levertijden.

Bekijk de catalogus