LiniLED

Over de verlichting van LiniLED

Het merk liniLED® biedt een veelzijdig en compleet assortiment LED strips (IP00 – IP69K), controllers, profielen, inground armaturen (IP68) en LED handleuningen (RVS, IP65, IK10). Ideaal voor lineaire LED verlichting in architecturale toepassingen, zowel indoor als outdoor, waar een mooi lichtbeeld, een perfecte uitstraling en duurzaamheid belangrijke onderdelen zijn. Met liniLED® heb je grenzeloze mogelijkheden. 

 

liniLED® is een merk van ons zusterbedrijf Triolight, de specialist in lineaire LED verlichting. Zij bieden altijd hoogwaardige kwaliteit producten met de juiste specificaties voor diverse toepassingen en budgetten. Van standaard oplossingen tot maatwerk tot complete engineering van een lichtoplossing voor een project.

Bekijk de catalogus

POP Light - Specialist in LiniLED

POP Light biedt een complete range LED-verlichting voor kantoren, warehouses, DC’s, scholen, winkels, hotels, parkeerterreinen, parkeergarages, straten en meer. Dankzij ons uitgebreide merkenportfolio kunnen wij u in iedere situatie voorzien van de beste oplossing. Of de productiviteit van werknemers nu het belangrijkste uitgangspunt vormt van het project, zoals bij kantoren, of juist de sfeer, zoals bij restaurants en showrooms. 

In de POP Light-showroom kunt de mogelijkheden van LED-verlichting zelf ervaren. Regelmatig bezoeken onder andere architecten met hun opdrachtgevers of installateurs met hun klanten de showroom, waarin inspirerende licht scenes getoond worden.

Wij adviseren u graag bij het selecteren van de juiste verlichting, zo ook voor LiniLED. 

Neem contact met ons op via onderstaande knoppen. Wij begeleiden u vervolgens naar de juiste keuze voor uw situatie/wensen of voorzien u van prijs-levertijden.