Lodes

Over de verlichting van Lodes

Lodes ontwerpt en produceert al sinds 1950 verlichtingsoplossingen voor binnen en buiten. Het merk, gevestigd in Venetië, combineert hedendaags design en innovatieve technologie, met behulp van materialen van de hoogste kwaliteit, om eersteklas verlichting te leveren die prioriteit geeft aan de relatie met de eindgebruiker. Verlichting die past bij de meeste behoeften en stemmingen – efficiënte en krachtige eigen LED-modules en veelzijdige standaard lichtbronnen.

Ontstaan uit de passie van oprichter Angelo Tosetto voor glas, vertegenwoordigt Lodes een evolutie van drie generaties van pure passie naar briljante verlichtingsoplossingen.
Tegenwoordig geeft Lodes de voorkeur aan duurzame materialen die naar believen kunnen worden gevormd, om te passen bij specifieke ontwerpvisies en om elk project het beste te dienen. Glas en metaal vieren de productiekennis van het bedrijf en de hoogwaardige Made in Italy-essentie.

POP Light - Specialist in Lodes

POP Light biedt een complete range LED-verlichting voor kantoren, warehouses, DC’s, scholen, winkels, hotels, parkeerterreinen, parkeergarages, straten en meer. Dankzij ons uitgebreide merkenportfolio kunnen wij u in iedere situatie voorzien van de beste oplossing. Of de productiviteit van werknemers nu het belangrijkste uitgangspunt vormt van het project, zoals bij kantoren, of juist de sfeer, zoals bij restaurants en showrooms. 

In de POP Light-showroom kunt de mogelijkheden van LED-verlichting zelf ervaren. Regelmatig bezoeken onder andere architecten met hun opdrachtgevers of installateurs met hun klanten de showroom, waarin inspirerende licht scenes getoond worden.

Wij adviseren u graag bij het selecteren van de juiste verlichting, zo ook voor Lodes. 

Neem contact met ons op via onderstaande knoppen. Wij begeleiden u vervolgens naar de juiste keuze voor uw situatie/wensen of voorzien u van prijs-levertijden.

Bekijk de catalogus