MacBright

Over de verlichting van MacBright

MacBright staat voor slimme lichtoplossingen. Ze gaan voortdurend mee met de tijd en zijn altijd op de hoogte van de nieuwste trends én de nieuwste technieken binnen de verlichtingsbranche. Dit is de reden dat alle producten van MacBright vernieuwend, intelligent én van hoge kwaliteit zijn. Met maar liefst 25 jaar ervaring in de verlichtingsbranche is MacBright dé expert zijn op het gebied van slimme lichtoplossingen. Kortom, een slimme keuze!

POP Light - Specialist in MacBright verlichting

POP Light biedt een complete range LED-verlichting voor kantoren, warehouses, DC’s, scholen, winkels, hotels, parkeerterreinen, parkeergarages, straten en meer. Dankzij ons uitgebreide merkenportfolio kunnen wij u in iedere situatie voorzien van de beste oplossing. Of de productiviteit van werknemers nu het belangrijkste uitgangspunt vormt van het project, zoals bij kantoren, of juist de sfeer, zoals bij restaurants en showrooms. 

In de POP Light-showroom kunt de mogelijkheden van LED-verlichting zelf ervaren. Regelmatig bezoeken onder andere architecten met hun opdrachtgevers of installateurs met hun klanten de showroom, waarin inspirerende licht scenes getoond worden.

Wij adviseren u graag bij het selecteren van de juiste verlichting, zo ook voor MacBright. Neem contact met ons op via onderstaande knoppen. Wij begeleiden u vervolgens naar de juiste keuze voor uw situatie/wensen.