Market Set

Over de verlichting van Market Set

Market Set is een fabrikant en ontwerper van decoratieve verlichting in Frankrijk, sinds 1970. Market Set heeft assortimenten ontwikkeld die zijn geïnspireerd op de laatste trends, nieuwe toepassingen en behoeften voor verschillende markten. Daarom ontwikkelt het team van ontwerpers elk jaar specifieke collecties. Om deze knowhow te beschermen en te bestendigen, registreert Market Set zijn catalogi en zijn modellen om de originaliteit van zijn producten te garanderen. 

POP Light - Specialist in Market Set

POP Light biedt een complete range LED-verlichting voor kantoren, warehouses, DC’s, scholen, winkels, hotels, parkeerterreinen, parkeergarages, straten en meer. Dankzij ons uitgebreide merkenportfolio kunnen wij u in iedere situatie voorzien van de beste oplossing. Of de productiviteit van werknemers nu het belangrijkste uitgangspunt vormt van het project, zoals bij kantoren, of juist de sfeer, zoals bij restaurants en showrooms. 

In de POP Light-showroom kunt de mogelijkheden van LED-verlichting zelf ervaren. Regelmatig bezoeken onder andere architecten met hun opdrachtgevers of installateurs met hun klanten de showroom, waarin inspirerende licht scenes getoond worden.

Wij adviseren u graag bij het selecteren van de juiste verlichting, zo ook voor Market Set. 

Neem contact met ons op via onderstaande knoppen. Wij begeleiden u vervolgens naar de juiste keuze voor uw situatie/wensen of voorzien u van prijs-levertijden.

Bekijk de catalogus