Multiline

Over de verlichting van Multiline

Een simpele lichtstraal zorgt ervoor dat je de dingen anders ziet. Het prikkelt je fantasie. De missie van Multiline is om uw verbeelding tot leven te brengen door binnen- en buitenverlichtingsoplossingen te creëren die volledig zijn afgestemd op uw specifieke behoeften.
Met het breedste assortiment profielen bieden we lineaire verlichting aan op basis van uw architecturale en esthetische vereisten. 

Voortdurende innovatie is de sleutel tot succes. Met meer dan 38 jaar opgebouwde creëert Multiline unieke producten die qua vorm en functie passen bij hun bestemde omgeving, precies zoals je het in je hoofd hebt gevisualiseerd.
Getalenteerde ontwerpers helpen ons bij de consequente ontwikkeling van nieuwe en betere verlichtingsoplossingen. Ze streven ernaar u te voorzien van de beste verlichtingsarmaturen door aanpassingen aan bestaande producten door te voeren of volledig nieuwe innovaties te ontwikkelen. Speciale oplossingen voor uw individuele wensen.

POP Light - Specialist in Multiline

POP Light biedt een complete range LED-verlichting voor kantoren, warehouses, DC’s, scholen, winkels, hotels, parkeerterreinen, parkeergarages, straten en meer. Dankzij ons uitgebreide merkenportfolio kunnen wij u in iedere situatie voorzien van de beste oplossing. Of de productiviteit van werknemers nu het belangrijkste uitgangspunt vormt van het project, zoals bij kantoren, of juist de sfeer, zoals bij restaurants en showrooms. 

In de POP Light-showroom kunt de mogelijkheden van LED-verlichting zelf ervaren. Regelmatig bezoeken onder andere architecten met hun opdrachtgevers of installateurs met hun klanten de showroom, waarin inspirerende licht scenes getoond worden.

Wij adviseren u graag bij het selecteren van de juiste verlichting, zo ook voor Multiline. 

Neem contact met ons op via onderstaande knoppen. Wij begeleiden u vervolgens naar de juiste keuze voor uw situatie/wensen of voorzien u van prijs-levertijden.

Bekijk de catalogus