Normagrup - Ecolight - Normalux

Over de verlichting van Normagrup

De geschiedenis van Nomagrup begint in 1971 met een noodverlichting die ze bijna artesanaal hebben ontwikkeld met behulp van een houten mal en een huisoven. Dat kleine eerste apparaatje bevatte al de nieuwste technologie en de sleutels tot hun DNA.

Altijd geleid door het gevoel van nieuwsgierigheid heeft Normagrup nieuwe behoeften ontdekt en op zoek gegaan naar de nodige technologie om een goede oplossing voor deze behoeften te bieden. Zo ontstonden natuurlijk de nieuwe Divisies om het mogelijk te maken om oplossingen te integreren en grote projecten vol vertrouwen aan te pakken. Gebruikmakend van al onze middelen en technologie, zonder snelkoppelingen, zonder besparingen in componenten of kwaliteitscontroles. Met een constante illusie voor innovatie en om een betere wereld te maken door middel van technologie.

POP Light - Specialist in Normagrup

POP Light biedt een complete range LED-verlichting voor kantoren, warehouses, DC’s, scholen, winkels, hotels, parkeerterreinen, parkeergarages, straten en meer. Dankzij ons uitgebreide merkenportfolio kunnen wij u in iedere situatie voorzien van de beste oplossing. Of de productiviteit van werknemers nu het belangrijkste uitgangspunt vormt van het project, zoals bij kantoren, of juist de sfeer, zoals bij restaurants en showrooms. 

In de POP Light-showroom kunt de mogelijkheden van LED-verlichting zelf ervaren. Regelmatig bezoeken onder andere architecten met hun opdrachtgevers of installateurs met hun klanten de showroom, waarin inspirerende licht scenes getoond worden.

Wij adviseren u graag bij het selecteren van de juiste verlichting, zo ook voor Normagrup. 

Neem contact met ons op via onderstaande knoppen. Wij begeleiden u vervolgens naar de juiste keuze voor uw situatie/wensen of voorzien u van prijs-levertijden.

Bekijk de catalogus