Arcam Expositieruimte

Project: Arcam Expositieruimte
Locatie: Amsterdam
Armaturen: 3-Fase spots
Samenwerking: Arcam

Bij Arcam Architectuurcentrum Amsterdam zijn door POP Light nieuwe 3-Fase spots geplaatst en de indeling van de nieuwe expositie uitgelicht.

In nauwe samenwerking met het Arcam team hebben we de informatieborden, stukken en maquettes van de tentoonstelling in de schijnwerpers gezet. Er zijn diverse armaturen gebruikt, ieder met unieke specificaties om de perfecte sfeer te creëren.

In de ruimte staan diverse cabinet-kasten, waar de werken op zijn gepresenteerd. Deze worden uitgelicht met premium white armaturen die het licht binnen een kader van 24×40º verspreiden.
Richting de stellagewand zijn multifunctionele spots geplaatst, waarbij de lichtbundel en -intensiteit naar wens kunnen worden aangepast. Zo kan er bij een kleine wijziging of nieuwe expositie deze serie opnieuw worden ingesteld met een lichtbundel van 15º tot 60º.

Meer informatie over dit project? Of eens vrijblijvend bespreken wat goed licht voor u kan betekenen? Stuur ons een mail of plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in!

Plan een vrijblijvend adviesgesprek in

×

Hallo!

Klik op de naam van de collega om een Whatsapp bericht te versturen.

× Stuur een app