Hotlegs

hotlegs-winkelverlichting
Project: Hotlegs
Locatie: Hulst en Middelburg
Armaturen: LED Railspot Dream

Hulst
In deze kledingwinkel wordt gebruik gemaakt van de Premium White module van Philips. Hierdoor komen de kleuren vande kleding nog beter naar voren.

Middelburg
Het nieuwste filiaal van Hotlegs is net geopend in Middelburg. In dit filiaal is gekozen voor de Premium White module van Philips. Hotlegs is een kledingwinkel met een stoere uitstraling. De zwarte 3Fase rail past hier mooi bij. Boven de kassa hangen zwarte Muuto pendel armaturen .

Winkelverlichting en etalageverlichting heeft een grote bijdrage op de aantrekkelijkheid van de winkel en het product. Door hier bewust de aandacht op te leggen, wordt de beleving, sfeer en het grootste doel: de verkoop bevorderd.

LED-Winkelverlichting is bedoeld om vele uur achter elkaar te branden. LED-armaturen zijn wel tot 90% zuiniger als retrofit armaturen en gasontladingsarmaturen. Het is dus interessant om de oude winkelverlichting te vervangen voor LED-winkelverlichting, om zo te besparen op de energiekosten.

 

Meer informatie over dit project? Of eens vrijblijvend bespreken wat goed licht voor u kan betekenen? Stuur ons een mail of plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in!

Plan een vrijblijvend adviesgesprek in

×

Hallo!

Klik op de naam van de collega om een Whatsapp bericht te versturen.

× Stuur een app