Kantoor van de toekomst

kantoorvelrichting-POPLight-Kantoor-van-de-Toekomst
Project: Kantoor van de toekomst
Locatie: Leerdam
Armaturen: LED Rekta, LED Blomma, LED Hall, LED Kalis, Medusa, LED Wall en LED Narro.
Samenwerking: Intra Lighting

Bij Intra Lighting heeft POP Light meegedacht over de kantoorverlichting. In de entree van dit prachtige pand van Intra Lighting is door Intra Lighting zelf een LED WALL gemaakt waarvoor een foto is geplaatst. Hiervan kan gemakkelijk de kleurtemperatuur worden aangepast door de Tunable White LED strips die erachter zijn gemonteerd.

Boven de vergadertafel hangt een maatwerk LED-armatuur naar wens van de klant. Dit armatuur bestaat uit directe 3000K en indirecte RGB verlichting. Boven de kantoortuin zit een verhoogd plafond. In deze koof ligt een RGB LED strip. In deze ruimte bevindt zich tevens een mooie grote staande lamp als eyecatcher.

In de afgesloten vergaderruimte zijn ronde LED-armaturen gemonteerd met kantoorverlichting met een moderne uitstraling.

De productiviteit, prestaties en de sfeer op de werkvloer worden verbeterd door de juiste hoeveelheid licht. Daarnaast straalt kantoorverlichting ook het merk en identiteit van het bedrijf uit.

Naar aanleiding van verschillende uitgangspunten, als de indeling, uitstraling, functie en afmeting van het kantoor, stelt POP Light een moodboard en lichtplan voor met geschikte kantoorverlichting per ruimte. Daarbij houden we rekening met technische kwaliteiten, normen en eisen van de verlichting. Bij POP Light hebben we een merk onafhankelijke collectie en is maatwerk voor elk budget mogelijk.

Meer informatie over dit project? Of eens vrijblijvend bespreken wat goed licht voor u kan betekenen? Stuur ons een mail of plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in!

Plan een vrijblijvend adviesgesprek in

×

Hallo!

Klik op de naam van de collega om een Whatsapp bericht te versturen.

× Stuur een app