Novio Tech Campus Gebouw A 

Kantoorverlichting-POPLight-Novio-Tech-Campus-Gebouw-A
Project: Gebouw A
Locatie: Nijmegen
Armaturen: LED Linear Tracklight Base, LED Quad Wall, LED Tubes 340, LED Vintage Pendant Shade, LED Myra, LED Vista Pendant Pro 900, LED Vintage Pendant Cage en LED Spot Terra.

Novio Tech Campus Gebouw A is gekozen voor een retrostijl LED-armaturen. In de hal zijn 3-Fase rail gemonteerd met de LED Linear Tracklight Base voor algemene verlichting. In de vergaderruimtes met glazenwanden is gekozen voor kantoorverlichting, hier hangen boven de tafels grote industriële ronde LED-pendelarmaturen.

De productiviteit, prestaties en de sfeer op de werkvloer worden verbeterd door de juiste hoeveelheid licht. Daarnaast straalt kantoorverlichting ook het merk en identiteit van het bedrijf uit.

Naar aanleiding van verschillende uitgangspunten, als de indeling, uitstraling, functie en afmeting van het kantoor, stelt POP Light een moodboard en lichtplan voor met geschikte kantoorverlichting per ruimte. Daarbij houden we rekening met technische kwaliteiten, normen en eisen van de verlichting. Bij POP Light hebben we een merk onafhankelijke collectie en is maatwerk voor elk budget mogelijk.

Meer informatie over dit project? Of eens vrijblijvend bespreken wat goed licht voor u kan betekenen? Stuur ons een mail of plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in!

Plan een vrijblijvend adviesgesprek in

×

Hallo!

Klik op de naam van de collega om een Whatsapp bericht te versturen.

× Stuur een app