Novio Tech Campus Gebouw M 

Kantoorverlichting-POPLight-Gebouw-M
Project: Novio Tech Campus Gebouw M
Locatie: Nijmegen
Armaturen: LED Panel Vista, Alura spot, profiel Rekta en LED Panel Cubo

In Novio Tech Campus Gebouw M bevinden zich, kantoren en vergaderzalen die van alle moderne gemakken zijn voorzien. We hebben op maat gemaakte kantoorverlichting in de vorm van pendel armaturen gebruikt die up en down verlichten, zodat de hele ruimte mooi wordt verlicht. In de ruime vergaderzaal hebben we LED pendelarmaturen gebruikt. Deze zijn op een speelse manier opgehangen.

In de grote open ruimte zijn er daglicht koepels, die worden uitgelicht door LED Wall Washers.
Een systeemplafond waar ronde LED-panelen worden gebruikt zowel inbouw als opbouw wat goed past bij de speelse sfeer van de ruimte. Daarnaast zijn er verschillende ingebouwde armaturen waarbij drie spots bij elkaar zitten in aparte beugels zodat ze makkelijk verstelbaar zijn.
Bij het trappenhuis worden er opbouw LED-panelen gebruikt die een strakke uitstraling geven. Daarnaast hangen er ronde LED-panelen aan een pendel.

De productiviteit, prestaties en de sfeer op de werkvloer worden verbeterd door de juiste hoeveelheid licht. Daarnaast straalt kantoorverlichting ook het merk en identiteit van het bedrijf uit.

Naar aanleiding van verschillende uitgangspunten, als de indeling, uitstraling, functie en afmeting van het kantoor, stelt POP Light een moodboard en lichtplan voor met geschikte kantoorverlichting per ruimte. Daarbij houden we rekening met technische kwaliteiten, normen en eisen van de verlichting. Bij POP Light hebben we een merk onafhankelijke collectie en is maatwerk voor elk budget mogelijk.

Meer informatie over dit project? Of eens vrijblijvend bespreken wat goed licht voor u kan betekenen? Stuur ons een mail of plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in!

Plan een vrijblijvend adviesgesprek in

×

Hallo!

Klik op de naam van de collega om een Whatsapp bericht te versturen.

× Stuur een app