Paardekooper Private Insurance

Project: Paardekooper Private Insurance
Locatie: Bilthoven
Armaturen: 3-Fase armaturen, maatwerk ringen en maatwerk lijn verlichting boven de bureau's
Samenwerking: Elektricien Gerben de Kruijf en familie Paardekooper

Na een uitgebreide en intensieve transformatie van zes maanden heeft de kantoorvilla uit 1901 van Paardekooper Private Insurance een metamorfose ondergaan. De renovatie stond niet alleen in het teken van het verduurzamen van het pand, met aandacht voor goede isolatie en het elimineren van gasgebruik, maar ook in de overstap naar LED-verlichting zodat er op alle vlakken wordt geïnvesteerd in hoogwaardige werkplekken.

 

In 2022 heeft POP Light een cruciale rol gespeeld bij de overgang naar LED-verlichting op de 1e verdieping, met aandacht voor optimale werkplek verlichting. Na een positieve evaluatie heeft POP Light nauw samengewerkt met de stylist en de eigenaar, resulterend in een doordacht lichtplan voor zowel de begane grond als het verlichten van de gevel. Dit heeft geresulteerd in armaturen met duurzame LED-verlichting, vervaardigd uit hoogwaardige materialen en met verfijnde afwerkingen, wat heeft bijgedragen aan het creëren van sfeervolle en optimaal verlichte werkplekken.

 

Een combinatie van stijlvolle wandverlichting, hangende pendelarmaturen boven de bureaus en doelgerichte inbouw- en 3-Fase spots heeft geleid tot een aangename en mooi verlichte ruimte. Het zorgvuldig ontworpen lichtplan draagt bij aan de sfeer en functionaliteit van de werkruimte, waardoor een harmonieuze omgeving ontstaat die zowel visueel aantrekkelijk als functioneel is.

Meer informatie over dit project? Of eens vrijblijvend bespreken wat goed licht voor u kan betekenen? Stuur ons een mail of plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in!

Plan een vrijblijvend adviesgesprek in

×

Hallo!

Klik op de naam van de collega om een Whatsapp bericht te versturen.

× Stuur een app