Porsche Centrum Eindhoven

porsche-eindhoven-winkelverlichting
Project: Porsche Centrum
Locatie: Eindhoven
Armaturen: LED Pendant High Bay Fusio, LED Tube, LED Spot Muse, LED Panel, LED Base

Porsche Eindhoven bestaat uit 2 verschillende afdelingen.

De nieuwste moddellen van Porsche staan op de beganegrond. Op de eerste verdieping staan de Porsche youngtimer en het Porsche Classic Centre.
Het atrium wordt verlicht met de LED Pendant High Bay Fusio. Voor de basisverlichting is er gekozen voor de LED Spot Muse op een 3-Fase rail samen met de LED Base. Boven de receptie hangt een pendel armatuur met LED Tube 360° buizen.

Winkelverlichting en etalageverlichting heeft een grote bijdrage op de aantrekkelijkheid van de winkel en het product. Door hier bewust de aandacht op te leggen, wordt de beleving, sfeer en het grootste doel: de verkoop bevorderd.

LED-Winkelverlichting is bedoeld om vele uur achter elkaar te branden. LED-armaturen zijn wel tot 90% zuiniger als retrofit armaturen en gasontladingsarmaturen. Het is dus interessant om de oude winkelverlichting te vervangen voor LED-winkelverlichting, om zo te besparen op de energiekosten.

 

Meer informatie over dit project? Of eens vrijblijvend bespreken wat goed licht voor u kan betekenen? Stuur ons een mail of plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in!

Plan een vrijblijvend adviesgesprek in

×

Hallo!

Klik op de naam van de collega om een Whatsapp bericht te versturen.

× Stuur een app