Porsche Maastricht

porsche-maastricht-maatwerk
Project: Porsche Maastricht
Locatie: Maastricht
Armaturen: LED Spot Ritz, LED Nitor Pro, LED Rekta, LED Panel Tunable en LED Leco Basis.

Het Porsche Centrum te Maastricht is een grote openruimte met een hoog plafond en een open vide. In deze prachtige ruimte is veel licht door de grote ramen. Voor de algemene verlichting is gebruik gemaakt van een 3-Faserails met de LED Trackspot Ritz Big.

Om extra aandacht te vestigen op een schitterende Porsche hebben we een speciaal LED Paneel gemaakt van 500cm x 220cm met directe en indirecte verlichting.

Boven op de vide worden werktafels verlicht door een LED Profiel.
Bij de vergaderruimte zijn tunable LED panelen geplaatst waarbij het licht eenvoudig aan te passen is aan de specifieke wensen en functies van dat moment.

In de werkplaats hangen LED lichtlijnen voor de perfecte werkplaatsverlichting.

Winkelverlichting en etalageverlichting heeft een grote bijdrage op de aantrekkelijkheid van de winkel en het product. Door hier bewust de aandacht op te leggen, wordt de beleving, sfeer en het grootste doel: de verkoop bevorderd.

LED-Winkelverlichting is bedoeld om vele uur achter elkaar te branden. LED-armaturen zijn wel tot 90% zuiniger als retrofit armaturen en gasontladingsarmaturen. Het is dus interessant om de oude winkelverlichting te vervangen voor LED-winkelverlichting, om zo te besparen op de energiekosten.

Meer informatie over dit project? Of eens vrijblijvend bespreken wat goed licht voor u kan betekenen? Stuur ons een mail of plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in!

Plan een vrijblijvend adviesgesprek in

×

Hallo!

Klik op de naam van de collega om een Whatsapp bericht te versturen.

× Stuur een app