Bakkerij Korengoud ‘s-Hertogenbosch

verlichting bakkerij winkel korengoud
Project: Bakkerij Korengoud
Locatie: 's-Hertogenbosch
Armaturen: 3-Fase Spots met broodfilter
Samenwerking: van Santvoort Enovatieve installaties Berlicum

Bakker Korengoud aan de Hinthamerstraat in ‘s-Hertogenbosch heeft na haar verhuizing een transformatie ondergaan. Binnen hun nieuw betrokken pand heeft POP Light de verlichting in de winkel mogen verzorgen.

Dit in samenwerking met van Santvoort Berlicum die de installatie en de montage hebben verzorgd.

De verlichting is natuurlijk met zorg gekozen. Waarbij de spots zijn voorzien van een zogenaamd broodfilter. Zo zorgen de spots ervoor dat het brood en alle andere lekkernijen er nóg smakelijker uitzien. Een optimale winkel presentatie op basis van een doordacht lichtplan.

Door de plaatsing van de spots worden de heerlijke etenswaren optimaal uitgelicht. Volle aandacht op de warme broodjes van de bakker zogezegd. Daarnaast hebben we gelet op de beleving en branding in de winkel waarbij het logo en de visuals aan de muur mooi zijn uitgelicht.

Na tevredenheid van onze opdrachtgever, zijn we op dit moment ook het filiaal in Rosmalen aan het voorzien van deze speciale verlichting.

Meer weten over winkelverlichting? Contact het team van POP Light.

Meer informatie over dit project? Of eens vrijblijvend bespreken wat goed licht voor u kan betekenen? Stuur ons een mail of plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in!

Plan een vrijblijvend adviesgesprek in

×

Hallo!

Klik op de naam van de collega om een Whatsapp bericht te versturen.

× Stuur een app