Bakkerij Korengoud Rosmalen

Project: Bakkerij Korengoud Rosmalen
Locatie: Rosmalen
Armaturen: 3-Fase armaturen met bakkerfilter
Samenwerking: Hyperion

Hoewel de bakkerswinkel in Rosmalen geen grootschalige verbouwing heeft ondergaan zoals in de Hinthammerstraat in Den Bosch, heeft Bakker Korengoud bewust gekozen voor een investering in duurzaamheid door middel van hoogwaardige LED-verlichting, vakkundig gemonteerd door Hyperion Elektro in samenwerking met POP Light.

 

In lijn met het succesvolle ontwerp in Den Bosch, is ook hier gekozen voor dezelfde reeks armaturen. De strategisch geplaatste spots zijn uitgerust met speciale broodfilters, waardoor het assortiment van versgebakken brood en andere heerlijkheden goed worden belicht. Deze doordachte verlichting geeft niet alleen een smaakvolle uitstraling aan de producten, maar creëert ook een warme en uitnodigende sfeer in de winkel.

 

Bij POP Light streven we naar innovatieve oplossingen die niet alleen duurzaamheid bevorderen, maar ook bijdragen aan de visuele beleving van onze klanten. Samen met Hyperion Elektro hebben we opnieuw bewezen dat hoogwaardige LED-verlichting niet alleen functioneel is, maar ook een essentieel element vormt om de authenticiteit en kwaliteit van een ambachtelijke winkel als Bakkerij Korengoud te accentueren. Laat het licht schijnen op uw onderneming met PopLight, waar duurzaamheid en design hand in hand gaan.

Meer informatie over dit project? Of eens vrijblijvend bespreken wat goed licht voor u kan betekenen? Stuur ons een mail of plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in!

Plan een vrijblijvend adviesgesprek in

×

Hallo!

Klik op de naam van de collega om een Whatsapp bericht te versturen.

× Stuur een app