Hippe Kip

HippeKip
Project: Hippe Kip Kindermode
Locatie: Venray
Armaturen: LED Spot Lina DS, LED Downlighter Jupiter, E27 Hanglamp Globe, LED Panel 60x60
Samenwerking: Verel Expo

De collectie van Hippe Kip kindermode te Venray wordt aangelicht met decoratieve winkelverlichting. De gezellige en toegankelijke sfeer is erg belangrijk bij de kinderkleding winkel. Door de keuze in kleurrijke E27 pendelarmaturen ziet het er speels en vrolijk uit. Naast de pendelarmturen is er gekozen om de collectie aan te lichten met de LED-inbouwspot Linea, deze spot is zeer geschikt voor de retail. Deze spot heeft een CRI97, wat zorgt voor een zeer goede kleurweergave van de kleuren van de kinderkleding.

Winkelverlichting en etalageverlichting heeft een grote bijdrage op de aantrekkelijkheid van de winkel en het product. Door hier bewust de aandacht op te leggen, wordt de beleving, sfeer en het grootste doel: de verkoop bevorderd.

LED-Winkelverlichting is bedoeld om vele uur achter elkaar te branden. LED-armaturen zijn wel tot 90% zuiniger als retrofit armaturen en gasontladingsarmaturen. Het is dus interessant om de oude winkelverlichting te vervangen voor LED-winkelverlichting, om zo te besparen op de energiekosten.

 

Meer informatie over dit project? Of eens vrijblijvend bespreken wat goed licht voor u kan betekenen? Stuur ons een mail of plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in!

Plan een vrijblijvend adviesgesprek in

×

Hallo!

Klik op de naam van de collega om een Whatsapp bericht te versturen.

× Stuur een app