SG

Over de verlichting van SG

SG is gespecialiseerd in hoogwaardige verlichting en bijbehorende apparatuur voor woningen en commerciële gebouwen. 

Ze maken producten met een modern, Scandinavisch design, die goed functioneren en lang meegaan. En uiteraard moeten ze gemakkelijk te monteren zijn.

Producten van SG worden ontwikkeld door uitstekende technici en industriële ontwerpers op de designafdelingen in Lillesand en Odense.

Op producten van SG zit minimaal vijf jaar garantie tegen fabricagefouten. Op onze buitenarmaturen zit een corrosie-garantie van 10 jaar. De garantie is van toepassing vanaf het moment dat het product is gemonteerd door een geautoriseerde installateur en conform onze gebruiksaanwijzing. Ze nemen iedere klacht serieus in behandeling.

POP Light - Specialist in SG

POP Light biedt een complete range LED-verlichting voor kantoren, warehouses, DC’s, scholen, winkels, hotels, parkeerterreinen, parkeergarages, straten en meer. Dankzij ons uitgebreide merkenportfolio kunnen wij u in iedere situatie voorzien van de beste oplossing. Of de productiviteit van werknemers nu het belangrijkste uitgangspunt vormt van het project, zoals bij kantoren, of juist de sfeer, zoals bij restaurants en showrooms. 

In de POP Light-showroom kunt de mogelijkheden van LED-verlichting zelf ervaren. Regelmatig bezoeken onder andere architecten met hun opdrachtgevers of installateurs met hun klanten de showroom, waarin inspirerende licht scenes getoond worden.

Wij adviseren u graag bij het selecteren van de juiste verlichting, zo ook voor SG. 

Neem contact met ons op via onderstaande knoppen. Wij begeleiden u vervolgens naar de juiste keuze voor uw situatie/wensen of voorzien u van prijs-levertijden.

Bekijk de catalogus