SLV Lighting

Over de verlichting van SLV Lighting

Het doel van SLV is om licht in al zijn facetten te ervaren: met geavanceerde, grondstofbesparende en hoogwaardige producten. Eersteklas service, hoge leverbetrouwbaarheid en eenvoudige installatie zorgen voor aanzienlijk minder tijd, kosten en moeite.

SLV ontwikkelt zijn armaturen in Duitsland en legt dankzij consequente kwaliteitsborging de basis voor klanttevredenheid. Daarnaast is er de sterke focus op duurzaamheid, die we op een holistische manier in alle kernprocessen geïntegreerd hebben.

Producten voortdurend verder ontwikkelen en nieuwe oplossingen uitwerken, dat is wat SLV drijft. Of het nu gaat om het investeren in nieuwe technologie of standaarden, het slim koppelen van apparaten of het aanbieden van systeemoplossingen – SLV richt zich altijd op moderne verlichtingsoplossingen die klaar zijn voor de toekomst.

POP Light - Specialist in SLV Lighting

POP Light biedt een complete range LED-verlichting voor kantoren, warehouses, DC’s, scholen, winkels, hotels, parkeerterreinen, parkeergarages, straten en meer. Dankzij ons uitgebreide merkenportfolio kunnen wij u in iedere situatie voorzien van de beste oplossing. Of de productiviteit van werknemers nu het belangrijkste uitgangspunt vormt van het project, zoals bij kantoren, of juist de sfeer, zoals bij restaurants en showrooms. 

In de POP Light-showroom kunt de mogelijkheden van LED-verlichting zelf ervaren. Regelmatig bezoeken onder andere architecten met hun opdrachtgevers of installateurs met hun klanten de showroom, waarin inspirerende licht scenes getoond worden.

Wij adviseren u graag bij het selecteren van de juiste verlichting, zo ook voor SLV Lighting. 

Neem contact met ons op via onderstaande knoppen. Wij begeleiden u vervolgens naar de juiste keuze voor uw situatie/wensen of voorzien u van prijs-levertijden.

Bekijk de catalogus