Tekna

Over de verlichting van Tekna

Tekna onderscheidt zich door de unieke combinatie van ambachtelijke methodes met een tijdloos karakter. Alle verlichtingsarmaturen worden in Europa met de hand ontworpen, geproduceerd en geassembleerd. Hierdoor ontstaat niet alleen een prachtige verlichtingsarmatuur, maar ook een sterk verhaal wat Tekna tot een zeer krachtig merk maakt. Met aandacht voor zowel decoratieve details zoals handgemaakte en gesoldeerde richels samen met individuele glazen staven, als innovatieve materialen zoals veiligheidsglas, onderscheidt Tekna zich in zijn categorie.

POP Light - Specialist in Tekna

POP Light biedt een complete range LED-verlichting voor kantoren, warehouses, DC’s, scholen, winkels, hotels, parkeerterreinen, parkeergarages, straten en meer. Dankzij ons uitgebreide merkenportfolio kunnen wij u in iedere situatie voorzien van de beste oplossing. Of de productiviteit van werknemers nu het belangrijkste uitgangspunt vormt van het project, zoals bij kantoren, of juist de sfeer, zoals bij restaurants en showrooms. 

In de POP Light-showroom kunt de mogelijkheden van LED-verlichting zelf ervaren. Regelmatig bezoeken onder andere architecten met hun opdrachtgevers of installateurs met hun klanten de showroom, waarin inspirerende licht scenes getoond worden.

Wij adviseren u graag bij het selecteren van de juiste verlichting, zo ook voor Tekna. 

Neem contact met ons op via onderstaande knoppen. Wij begeleiden u vervolgens naar de juiste keuze voor uw situatie/wensen of voorzien u van prijs-levertijden.

Bekijk de catalogus