Tuinverlichting

De paden, beplanting en vakantielodges van Europarcs op de Floriade worden goed verlicht met 12V prikspots en 12V corten kleurige oprit verlichting. 

Door de keuze in de stijlvolle kleur corten ontstaat een natuurlijk kleurenschema. Het is een armatuur wat op gaat in de omgeving. In de avond, wanneer het licht brand, geeft het een sfeervol strijklicht wat de looppaden goed belicht. 

Van de prikspots is de kop kantelbaar, zodat het altijd het gewenste object uitlicht. Bomen en gebouwen worden goed belicht door de 8m. reikende LED lichtbron. 

Naar wens is de verlichting door iedereen zelf makkelijk aan te leggen door een easy-lock systeem. Welke vervolgens te bedienen is met een app. 

Wilt u meer informatie over onze bijdrage aan de floriade of bent u benieuwd wat wij ook voor u kunnen betekenen? 

POP Light - Terrein Floriade 04

12 volt tuinverlichting

De tuinverlichting werkt op 12 volt laagspanning. Dit betekent dat de 230 volt stroom uit het stopcontact door middel van een hub omgezet wordt naar 12 volt. Dit is een veilige spanning waardoor tuinverlichting door ieder zelf eenvoudig is aan te sluiten door een easylock systeem. Ook het verplaatsen van de verlichting is eenvoudig door iedereen zelf te doen.

De hub is aan te sturen door middel van de tuinverlichting app. Zodat je de verlichting naar wens kan bedienen.

POP Light - Terrein Floriade 02