ThinkPaper

Over de verlichting van ThinkPaper

De KRAFTS van ThinkPaper zijn ontworpen om elk interieur aan te vullen met hun warme, sfeervolle, volle en elegante uitstraling. Elk van de KRAFTS wordt in Nederland op een milieuvriendelijke, maatschappelijk verantwoorde en deskundige manier geassembleerd. De combinatie van de modernste technieken en het meest verfijnde vakmanschap maakt het mogelijk om een bijzonder patroon te creëren dat een uniek effect geeft aan elke ruimte, omgeving en gelegenheid.
Elk ontwerp heeft zijn eigen identiteit. Welke stijl je ook hebt, je vindt altijd een KRAFT die bij je past.

POP Light - Specialist in ThinkPaper

POP Light biedt een complete range LED-verlichting voor kantoren, warehouses, DC’s, scholen, winkels, hotels, parkeerterreinen, parkeergarages, straten en meer. Dankzij ons uitgebreide merkenportfolio kunnen wij u in iedere situatie voorzien van de beste oplossing. Of de productiviteit van werknemers nu het belangrijkste uitgangspunt vormt van het project, zoals bij kantoren, of juist de sfeer, zoals bij restaurants en showrooms. 

In de POP Light-showroom kunt de mogelijkheden van LED-verlichting zelf ervaren. Regelmatig bezoeken onder andere architecten met hun opdrachtgevers of installateurs met hun klanten de showroom, waarin inspirerende licht scenes getoond worden.

Wij adviseren u graag bij het selecteren van de juiste verlichting, zo ook voor ThinkPaper. 

Neem contact met ons op via onderstaande knoppen. Wij begeleiden u vervolgens naar de juiste keuze voor uw situatie/wensen of voorzien u van prijs-levertijden.

Bekijk de catalogus