UniLamp

Over de verlichting van UniLamp

Wereldwijd gerespecteerd vanwege zijn focus op kwaliteit en design Unilamp armaturen bieden de hoogste fabricagekwaliteit en waarde op de markt. Met een nooit aflatende wens om Unilamp te verbeteren, evolueert de productontwikkeling voortdurend met nieuwe ontwerpen, afwerkingen en gebruikte technologie.

POP Light - Specialist in verlichting van UniLamp

POP Light biedt een complete range LED-verlichting voor kantoren, warehouses, DC’s, scholen, winkels, hotels, parkeerterreinen, parkeergarages, straten en meer. Dankzij ons uitgebreide merkenportfolio kunnen wij u in iedere situatie voorzien van de beste oplossing. Of de productiviteit van werknemers nu het belangrijkste uitgangspunt vormt van het project, zoals bij kantoren, of juist de sfeer, zoals bij restaurants en showrooms. 

In de POP Light-showroom kunt de mogelijkheden van LED-verlichting zelf ervaren. Regelmatig bezoeken onder andere architecten met hun opdrachtgevers of installateurs met hun klanten de showroom, waarin inspirerende licht scenes getoond worden.

Wij adviseren u graag bij het selecteren van de juiste verlichting, zo ook voor UniLamp. 

Neem contact met ons op via onderstaande knoppen. Wij begeleiden u vervolgens naar de juiste keuze voor uw situatie/wensen of voorzien u van prijs-levertijden.

Bekijk de catalogi