Wever en Ducré

Over de verlichting van Wever en Ducré

Wevers en Ducré staat voor trendy verlichting die er niet alleen goed uitziet, maar ook met innerlijke waarden scoort. Hun state-of-the-art ledverlichting vind je zowel in een klein dakappartement als in de hipste club van de stad. Omdat ze compact zijn ontworpen, zuinig zijn en meer levenskwaliteit bieden.

POP Light - Specialist in Wever en Ducré

POP Light biedt een complete range LED-verlichting voor kantoren, warehouses, DC’s, scholen, winkels, hotels, parkeerterreinen, parkeergarages, straten en meer. Dankzij ons uitgebreide merkenportfolio kunnen wij u in iedere situatie voorzien van de beste oplossing. Of de productiviteit van werknemers nu het belangrijkste uitgangspunt vormt van het project, zoals bij kantoren, of juist de sfeer, zoals bij restaurants en showrooms. 

In de POP Light-showroom kunt de mogelijkheden van LED-verlichting zelf ervaren. Regelmatig bezoeken onder andere architecten met hun opdrachtgevers of installateurs met hun klanten de showroom, waarin inspirerende licht scenes getoond worden.

Wij adviseren u graag bij het selecteren van de juiste verlichting, zo ook voor Wever en Ducré. 

Neem contact met ons op via onderstaande knoppen. Wij begeleiden u vervolgens naar de juiste keuze voor uw situatie/wensen of voorzien u van prijs-levertijden.

Bekijk de catalogus