DCW éditions

Over de verlichting van DCW éditions

De productie van DCW is de belichaming van het object als een aanvulling op een goed leven, een object dat is ontworpen om lang mee te gaan en als een estafettestokje tussen generaties te fungeren. Maar nostalgie naar het verleden is niet wat DCW éditions drijft. Het enige dat telt is om een object te produceren dat echt en eerlijk is en de tand des tijds zal doorstaan. De verschillende collecties – Lampe Gras, Mantis, In The Tube, The ISP Lamp, Here Comes the Sun, Les Acrobates de Gras, de MbE Mirrors… – zijn in permanente dialoog met elkaar, een bewijs van de toewijding van DCW éditions om te produceren tijdloze objecten die nooit toegeven aan de mode.

POP Light - Specialist in DCW éditions

POP Light biedt een complete range LED-verlichting voor kantoren, warehouses, DC’s, scholen, winkels, hotels, parkeerterreinen, parkeergarages, straten en meer. Dankzij ons uitgebreide merkenportfolio kunnen wij u in iedere situatie voorzien van de beste oplossing. Of de productiviteit van werknemers nu het belangrijkste uitgangspunt vormt van het project, zoals bij kantoren, of juist de sfeer, zoals bij restaurants en showrooms. 

In de POP Light-showroom kunt de mogelijkheden van LED-verlichting zelf ervaren. Regelmatig bezoeken onder andere architecten met hun opdrachtgevers of installateurs met hun klanten de showroom, waarin inspirerende licht scenes getoond worden.

Wij adviseren u graag bij het selecteren van de juiste verlichting, zo ook voor DCW éditions. 

Neem contact met ons op via onderstaande knoppen. Wij begeleiden u vervolgens naar de juiste keuze voor uw situatie/wensen of voorzien u van prijs-levertijden.

Bekijk de catalogus