Dix Heures Dix

Over de verlichting van Dix Heures Dix

Dix Heures Dix is een Frans merk van verlichtingsarmaturen dat al 20 jaar verlichtingscollecties ontwikkelt met als belangrijkste ambitie het verspreiden van “a beautiful light”.

De balans tussen een rigoureuze benadering van industrieel ontwerp en een schat aan vakmanschap stelt dix heures dix in staat om innovatieve en hoogwaardige producten aan te bieden.

POP Light - Specialist in Dix Heures Dix

POP Light biedt een complete range LED-verlichting voor kantoren, warehouses, DC’s, scholen, winkels, hotels, parkeerterreinen, parkeergarages, straten en meer. Dankzij ons uitgebreide merkenportfolio kunnen wij u in iedere situatie voorzien van de beste oplossing. Of de productiviteit van werknemers nu het belangrijkste uitgangspunt vormt van het project, zoals bij kantoren, of juist de sfeer, zoals bij restaurants en showrooms. 

In de POP Light-showroom kunt de mogelijkheden van LED-verlichting zelf ervaren. Regelmatig bezoeken onder andere architecten met hun opdrachtgevers of installateurs met hun klanten de showroom, waarin inspirerende licht scenes getoond worden.

Wij adviseren u graag bij het selecteren van de juiste verlichting, zo ook voor Dix Heures Dix. 

Neem contact met ons op via onderstaande knoppen. Wij begeleiden u vervolgens naar de juiste keuze voor uw situatie/wensen of voorzien u van prijs-levertijden.

Bekijk de catalogus