Doxis Lighting Factory

Over de verlichting van Doxis Lighting Factory

Doxis Lighting Factory, opgericht in 2002. De ontwerpers en het team zijn al meer dan 20 jaar actief in de verlichtingsbranche. Ze ontwikkelen, ontwerpen, produceren en monteren architecturale verlichtingsarmaturen in de vestigingen in Genk, België.

Doxis produceert verlichtingsarmaturen voor gebruik in particuliere huizen, bedrijven, winkels, hotels of buitenomgevingen. Kwaliteit, klantenondersteuning en korte wachttijden is waar ze voor staan. 

POP Light - Specialist in Doxis Lighting Factory

POP Light biedt een complete range LED-verlichting voor kantoren, warehouses, DC’s, scholen, winkels, hotels, parkeerterreinen, parkeergarages, straten en meer. Dankzij ons uitgebreide merkenportfolio kunnen wij u in iedere situatie voorzien van de beste oplossing. Of de productiviteit van werknemers nu het belangrijkste uitgangspunt vormt van het project, zoals bij kantoren, of juist de sfeer, zoals bij restaurants en showrooms. 

In de POP Light-showroom kunt de mogelijkheden van LED-verlichting zelf ervaren. Regelmatig bezoeken onder andere architecten met hun opdrachtgevers of installateurs met hun klanten de showroom, waarin inspirerende licht scenes getoond worden.

Wij adviseren u graag bij het selecteren van de juiste verlichting, zo ook voor Doxis. 

Neem contact met ons op via onderstaande knoppen. Wij begeleiden u vervolgens naar de juiste keuze voor uw situatie/wensen of voorzien u van prijs-levertijden.

Bekijk de catalogus