Faro Barcelona

Over de verlichting van Faro Barcelona

Faro Barcelona bestaat om bij te dragen aan het welzijn en geluk van mensen door middel van design en de relatie die we aangaan met de objecten die ons in ons dagelijks leven omringen. Ze geloven in eerlijk en toegankelijk design. Ontwerp voor iedereen.

Faro Barcelona is een bewust en inspirerend merk. Ze geloven in de kracht van illusie en enthousiasme om vooruit te gaan en op de golven te surfen op de beste manier die ze kennen, genietend van het proces en licht om ons heen uitstralend. Faro Barcelona viert 75 jaar licht.

POP Light - Specialist in verlichting van Faro Barcelona

POP Light biedt een complete range LED-verlichting voor kantoren, warehouses, DC’s, scholen, winkels, hotels, parkeerterreinen, parkeergarages, straten en meer. Dankzij ons uitgebreide merkenportfolio kunnen wij u in iedere situatie voorzien van de beste oplossing. Of de productiviteit van werknemers nu het belangrijkste uitgangspunt vormt van het project, zoals bij kantoren, of juist de sfeer, zoals bij restaurants en showrooms. 

In de POP Light-showroom kunt de mogelijkheden van LED-verlichting zelf ervaren. Regelmatig bezoeken onder andere architecten met hun opdrachtgevers of installateurs met hun klanten de showroom, waarin inspirerende licht scenes getoond worden.

Wij adviseren u graag bij het selecteren van de juiste verlichting, zo ook voor Faro Barcelona. 

Neem contact met ons op via onderstaande knoppen. Wij begeleiden u vervolgens naar de juiste keuze voor uw situatie/wensen of voorzien u van prijs-levertijden.

Bekijk de catalogi