Novy - Jansen en de Bont

Over de verlichting van Novy - Jansen en de Bont

Matthijs Jansen en Jorg de Bont, beiden opgeleid tot industrieel vormgever aan de TU in Eindhoven, vertalen hun passie voor verlichting naar innovatieve producten. De armaturen passen niet alleen naadloos in het design van hedendaagse keukens, ook qua bediening geven ze een extra touch aan keukens in onder andere villa’s en kantoren.

POP Light - Specialist in Novy - Jansen en de Bont

POP Light biedt een complete range LED-verlichting voor kantoren, warehouses, DC’s, scholen, winkels, hotels, parkeerterreinen, parkeergarages, straten en meer. Dankzij ons uitgebreide merkenportfolio kunnen wij u in iedere situatie voorzien van de beste oplossing. Of de productiviteit van werknemers nu het belangrijkste uitgangspunt vormt van het project, zoals bij kantoren, of juist de sfeer, zoals bij restaurants en showrooms. 

In de POP Light-showroom kunt de mogelijkheden van LED-verlichting zelf ervaren. Regelmatig bezoeken onder andere architecten met hun opdrachtgevers of installateurs met hun klanten de showroom, waarin inspirerende licht scenes getoond worden.

Wij adviseren u graag bij het selecteren van de juiste verlichting, zo ook voor Jansen en de bont. 

Neem contact met ons op via onderstaande knoppen. Wij begeleiden u vervolgens naar de juiste keuze voor uw situatie/wensen of voorzien u van prijs-levertijden.

Bekijk de catalogus