Light-Point Copenhagen

Over de verlichting van Light-Point Copenhagen

Sinds 1995 produceert Light-Point innovatieve verlichtingsproducten op basis van een lange traditie van superieure kwaliteit en vakmanschap. In de afgelopen 25 jaar heeft Light-Point een uitgebreide productcollectie op de markt gebracht in een ultramoderne en uitgesproken Deense designstijl. 

Het uitgebreide productassortiment van Light-Ponit is geschikt voor zowel commerciële als residentiële markten, en het bedrijf werkt nauw samen met architecten en ontwerpers om de perfecte oplossing te vinden voor de behoeften van al hun klanten.

POP Light - Specialist in Light-Point Copenhagen

POP Light biedt een complete range LED-verlichting voor kantoren, warehouses, DC’s, scholen, winkels, hotels, parkeerterreinen, parkeergarages, straten en meer. Dankzij ons uitgebreide merkenportfolio kunnen wij u in iedere situatie voorzien van de beste oplossing. Of de productiviteit van werknemers nu het belangrijkste uitgangspunt vormt van het project, zoals bij kantoren, of juist de sfeer, zoals bij restaurants en showrooms. 

In de POP Light-showroom kunt de mogelijkheden van LED-verlichting zelf ervaren. Regelmatig bezoeken onder andere architecten met hun opdrachtgevers of installateurs met hun klanten de showroom, waarin inspirerende licht scenes getoond worden.

Wij adviseren u graag bij het selecteren van de juiste verlichting, zo ook voor Light-Point Copenhagen. 

Neem contact met ons op via onderstaande knoppen. Wij begeleiden u vervolgens naar de juiste keuze voor uw situatie/wensen of voorzien u van prijs-levertijden.

Bekijk de catalogus