Sammode

Over de verlichting van Sammode

Sammode werd in 1927 opgericht door een familiebedrijf gespecialiseerd in technische industriële en architecturale verlichting. 

Duurzaamheid en betrouwbaarheid zijn de leidraad van Sammode. Ze richten het ontwerp van  verlichtingsproducten scherp op de essentie. Eenvoudig en efficiënt, functioneel en inventief, ze combineren de kwaliteiten van robuustheid, ondoordringbaarheid, weerstand en aanpassingsvermogen. Ze beheersen de keten van expertise van begin tot eind, van conceptie tot fabricage, door middel van de keuze van componenten en de ontwikkeling van de productietools op onze productielocatie. Deze controle van het industriële proces stelt ons in staat om onze veeleisende normen te waarborgen, uniek en erkend.

POP Light - Specialist in Sammode

POP Light biedt een complete range LED-verlichting voor kantoren, warehouses, DC’s, scholen, winkels, hotels, parkeerterreinen, parkeergarages, straten en meer. Dankzij ons uitgebreide merkenportfolio kunnen wij u in iedere situatie voorzien van de beste oplossing. Of de productiviteit van werknemers nu het belangrijkste uitgangspunt vormt van het project, zoals bij kantoren, of juist de sfeer, zoals bij restaurants en showrooms. 

In de POP Light-showroom kunt de mogelijkheden van LED-verlichting zelf ervaren. Regelmatig bezoeken onder andere architecten met hun opdrachtgevers of installateurs met hun klanten de showroom, waarin inspirerende licht scenes getoond worden.

Wij adviseren u graag bij het selecteren van de juiste verlichting, zo ook voor Sammode. 

Neem contact met ons op via onderstaande knoppen. Wij begeleiden u vervolgens naar de juiste keuze voor uw situatie/wensen of voorzien u van prijs-levertijden.

Bekijk de catalogus